Saturday, September 02, 2006

Multhetrol 2

Gyuri meselte, hogy meglepoen erdekes dolog tortent a felso szomszedjaval. Felettuk torok eletmentok laknak. Negyen. Ezek kozul az egyik, amelyik a legjobban beszel angolul, egy szep napon talalkozott egy amerikai lannyal. Gondolom sokat beszelgettek az elet dolgairol, meg mennyire szar lifeguardnak lenni -mert hogy az. Igy folytattak egymas megismereset. Baratok lettek. Egyre tobb kozos programot csinaltak, mert elveztek egymas tarsasagat.
Gondolom az elso csok sem varattatott sokaig magara. Kesobb pedig egyenes ut vezetett az agyba. Igen, megtortent kozottuk.

Es itt hosunk elkovette elete legnagyobb hibajat!! A lany ugyanis feljelentette szexualis zaklatasert. Amit bizonyitando, a kovetkezo randira bemikrofonozva ment el. A beszelgetesuket ugy csavarta, hogy a srac besetalt a csapdajaba.

Masnap ot rendor ment erte. Megbilincselve vittek el. Itt a szekszualis zaklatasnak nagy keletje van. Szoval a sracra 5-tol 30 evig terjedo szabatsagvesztes var, az oktoberi targyalason.

Sokan azt gondoljak, hogy a csajszi csak a penzert csinalta, mert barmikor visszamondhatja a vallomasat, ha megfelelo penzt kap erte. Bar ha tudna, hogy a lifeguardok szarul keresnek, akkor nem tette volna.

Tanulsag; csak ovatosan lehet itt csajozni, vagy mindenki "hozott anyaggal dolgozzon".

Miki

No comments: